HTML

Pista klásszik

Útinapló, avagy egy fehér segg a többi között

Friss topikok

  • balatoni lány: István valami hírt közölj mert elveszted lelkes rajongótáborod, ami ugy tűnik kb 2 embert számlál... (2011.03.18. 20:43) Pista klásszik - Reloaded
  • Hajni vagy Hajnal vagy mi...: Hétfő este csuka?;-)))))) (2008.09.06. 16:58) new york nagy, a tobbit meg ugyis tudod
  • ági: Szia! csak afelől érdeklődöm, hogy beiratkoztál-e már? mert 5.ig lehet, és csak nem akarom, hogy ... (2008.09.02. 13:12) chicago, zanzakban
  • A hugod: Örülök bátyó, hogy minden ennyire jól alakul. New Yorkot anyu is említette h vmit tud szervezni a... (2008.08.28. 18:25) chicago.. nincs helyett, itt vagyok
  • Ma-Zoo: Élvezd kia amradék időt, és gyűjtsd az infókat, mert sokat kell emsélned itthon!!! Egyébként mik... (2008.08.27. 20:31) chicago.. helyett wheaton

Linkblog

2008.08.06. 17:14 Pista.p.i.

es akkor a mai okossag

ki tudja miert, az elozot csak most publikaltam, de mivel ma meg semit nem irtam, ezert egybol ketto postal kedveskedek mindnekinek.

 

tehat a mai helyzet: esik. azt hiszem ez a legmeghatarozobb. nyalas az ido, es esik. a gyerekek termeszetesen a medenceben vannak, mint minden rendes esos napon. de ez egyelore engm nem erint. nah maj delutan. lassuk tortent-e valami izgalmas.

igazabol mar csak visszaszamolok, tehat roppant higgadtan lotyogok az arral. ma az egyik gyerkoc megkerdezte, hogy :

-a harcsakat ki porozza be.

-?!? a harcsakat? nos ok nem egeszen igy mukodnek.

-akkor hogy?

-ooo, a pontyok porozzak be a harcsakat

 

jah, persze. a klassz wc-t elartak a staff elol, es most csak azt lehet hasznalni, amit valaki reszegen kicsit lepusztitott, es nyilvan senki nem takaritja ki helyette, tehat most kicsit le van zuzva.

tovabba kezdek rajonni, hogy igazabol itt is akad egy ketto rendes ember, es nem is azon mulik hogy valaki amerikai, vagy sem. meg hogy magyarorszagban is van egy csomo feluletes ember, meghogy nekunk is megvan a megvaloszolhatatlan "mizu?" kerdesunk. szoval nem is kulonbozik itt minden annyira. azt hiszem ez az eddigi legfontosabb felfedezes.nah meg 12 percem van mielott vissza kellene mennem, tehat lassan indulok.

 

kerdes mara: mi tortenhetett igazabol az elemlampammal? hol lehet most? van-e koze elvishez?

egyelore az allas:

hajni: 3 pont meg egy rago

balint: 3 pont, meg egy fityisz (tessek idejeben kapcsolni ha ragora faj a fogunk)

egyebkent mindenki valaszat nagyon sok szeretettel olvasom, es a baseball meg az amerikai nagyon klassz dolog, tehat tessek heves valaszirasba kezdeni.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr68603804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bálint 2008.08.07. 15:17:21

csákó!

azt ugye tudod így a fülbevalóval kapcsolatban h a WHAM! már feloszlott?
a tábor meg azthittem úgy néz ki mint a playboy villa(és természetesen az agyamban minden amerikai dolog úgy néz ki mint egy hamburger vagy mint egy playboy villa... nos ez egyik se, szóval gyanakszom h te nem is amerikában vagy kolombusz)
mondjuk a kacsák és egyéb baromfik nagyon lazák. tarthatnál egyet háziállatként, mint a jóbarátokban. igaz a repülőn nehéz lenne kimagyarázni h miért hápog a kézipoggyász:) bár a telefonod után lehet h aztmondják: what a hápogós bag?! bitchin'!
amúgy a john butlernek örülök h kimész. a végén kérd el a gitárját:) egyébként az pont aznap lesz amikor a szigeten jamiroquai(reményeim szerint velem), és akkor egalban leszünk. ha meg hazajössz el kell mennünk egy jazzkoncertre, amolyan péntek-estire.
a zseblámpáddal kapcsolatban csak arra tudok gondolni h ő legalább annyira buta mint egy túzok, és a zseblámpa is tud járni csakhátugye mint a túzok elfelejti honnan jött. keresd a velencei tónál szerintem. elvishez annyi köze van h ő is túzok, ma agárdon a hentespultban eladó. esetleg még lehet h a múltkori tyúk elvette mert nem adtad vissza neki a zseblámpát. és miközben ellopta aztmondta h: NYEEEEEEEEEEEE!!!(és remegett a bal szeme)
süti beállítások módosítása