HTML

Pista klásszik

Útinapló, avagy egy fehér segg a többi között

Friss topikok

  • balatoni lány: István valami hírt közölj mert elveszted lelkes rajongótáborod, ami ugy tűnik kb 2 embert számlál... (2011.03.18. 20:43) Pista klásszik - Reloaded
  • Hajni vagy Hajnal vagy mi...: Hétfő este csuka?;-)))))) (2008.09.06. 16:58) new york nagy, a tobbit meg ugyis tudod
  • ági: Szia! csak afelől érdeklődöm, hogy beiratkoztál-e már? mert 5.ig lehet, és csak nem akarom, hogy ... (2008.09.02. 13:12) chicago, zanzakban
  • A hugod: Örülök bátyó, hogy minden ennyire jól alakul. New Yorkot anyu is említette h vmit tud szervezni a... (2008.08.28. 18:25) chicago.. nincs helyett, itt vagyok
  • Ma-Zoo: Élvezd kia amradék időt, és gyűjtsd az infókat, mert sokat kell emsélned itthon!!! Egyébként mik... (2008.08.27. 20:31) chicago.. helyett wheaton

Linkblog

2008.08.14. 06:38 Pista.p.i.

holnap john butler

 

bizony, elerkezik lassan a nap, es anhnyira meg nem varom ,de holnap mar nagyon izgatott leszek. tovabbi jo a mai napban, hogy megrendeltuk az uj ordogbotot, es ugytunik sikerul kijonni a sraccal is, szal most semmi harag, meg normalis volt, es azt valasztottam amit akartam. uh most varok. jah a hazhozszallitas 5-10 nap, es a taborbol eppen pontosan 10 nap van hatra.. ugyhogy most nagyon szoritok hogy idoben megjojjon.

 

krisz gepen talatam csomo radiohead-et, csak m4p formatumban, amit az itunes meg az aplle termekek szeretnek, de a 20 dollaros mp3 lejatszom nem, tehat most egy program utan kaparok a neten, ami csinal m4p-bol mp3-at.

 

holnap mint mondtam szabadnap. es meg nem is montdam hogy ilyenkor abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy nem a kabinban alszom, hanem a hihhetetlenul draga magyar lanyoknal, es olyankor nem kell koran felkelni, mert a lanyok nagyon halkaka reggel, es bar mindig panaszkodnak, hogy ejszaka angolul beszelek almomban, mindig engedik hogy ott aludjak. nagyon dragak. szoval holnap remelhetoleg megint kialszom magamat, es este meg egy nagyon jo koncsertora megyek, remeljuk legalabb olyan jo lesz, mint amilyennek hangzik..

 

akarok-e mast mondani? talan csak annyit, hogy kezd izgi lenni a visszaszamolas, mert mar kevesebb mint 10 nap van hatra, ami semmi.. hu bazdmeg. lassan vege. az a fura az itteni idoben, hogy rem gyorsan telik, de kozben olyan mintha orokke itt lennenk. nem is nagyon emlekszem a tegnapokra, meg arra hogy mi volt tegnapelott. mondjuk a tegnapot pont meg akartam irni, mert nagyon vicces volt az esti program.

 

az volt a neve, hogy surprise surprise! , es egy vetelkedo volt, amit a tabor igazgato vezetett, aki egy 37 eves ember, aki 47nek nez ki, viszont 10 eves kent viselkedik. de neha szigoru, es velem valamiert kicsit baratsagtalan, persze lehet, hogy az osszes staffal tavolsagtarto. te a gyerekkel nagyon jop, es egy oszinten vicces ember. plusz bmw m3-asa van. pont amilyen nekem lesz. tehat remek volt. becsapott mindenkit, meg minden. ahh, nem is lehet jol leirni hogy milyen volt, pedig azt hittem hogy majd jol ltudom irni.

 

kerdesem mara sincsen, mer senki nem valaszol, tehat megosztva balint es hajnalka vezetnek egyelore, de az az erzesem hogy meg lesz itt bejegyzes boven. mer meg csak most kezdodik az usa, legalabbis 10 nap mulva..

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr61615142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása