HTML

Pista klásszik

Útinapló, avagy egy fehér segg a többi között

Friss topikok

  • balatoni lány: István valami hírt közölj mert elveszted lelkes rajongótáborod, ami ugy tűnik kb 2 embert számlál... (2011.03.18. 20:43) Pista klásszik - Reloaded
  • Hajni vagy Hajnal vagy mi...: Hétfő este csuka?;-)))))) (2008.09.06. 16:58) new york nagy, a tobbit meg ugyis tudod
  • ági: Szia! csak afelől érdeklődöm, hogy beiratkoztál-e már? mert 5.ig lehet, és csak nem akarom, hogy ... (2008.09.02. 13:12) chicago, zanzakban
  • A hugod: Örülök bátyó, hogy minden ennyire jól alakul. New Yorkot anyu is említette h vmit tud szervezni a... (2008.08.28. 18:25) chicago.. nincs helyett, itt vagyok
  • Ma-Zoo: Élvezd kia amradék időt, és gyűjtsd az infókat, mert sokat kell emsélned itthon!!! Egyébként mik... (2008.08.27. 20:31) chicago.. helyett wheaton

Linkblog

2008.09.30. 16:00 Pista.p.i.

USA retro , már pesten

Hello mindneki. legnagyobb meglepetésemre, még mindig látogatják néhányan, a már már romos állapotba került, méltatlanul elhanyagolt blogot. szinte látom virtuális szemeim előtt, ahogy a jóval szebb napokat is megélt blog most repedező burkolattal, és azonosithatatlan növénykinővésekkel szomorkodik bejegyzések nélkül.

 

méég mindig adós vagyok a már beigért képekkel, de annyira sok van, hogy csak idő kell a feltöltéshez. úgy meg hogy még el sem kezdtem pláne sokáig fog tartani..

 

egy kis élménybeszámolóval próbálok eleget tenni a sok-sok idetévedt látogatónak kedveskedni, hátha valakinek még eszébe jut hogy idenézzen.

 

az utolsó két napról igy egy honap távlatában nem sokat mondanék, érdekes volt, és elpörgött. a reptéren nyilván voltak kalandok, de mikor nem, és visszafelé a repülőúton egy kedélyes olasz fodrász mellett ültem. majd ferihegyen a terminálban egy nem túl felfujt maradék lufinyuszi, meg egy mosóporhoz kapott plussjáték várt. de ezek semmit sem vettek el az élményből, sőt hozzáadtak, klassz volt, meglepő, és nagyon örültem.

 

és hogy milyen ujra itthon, igy hogy már egy ideje itthon vagyok, kicsit talán jobb nyilatkozni. itthon klassz. jobb mint kint. azér csak itt van mindenki. ott meg csak a dunkin van , meg az olcsü autók. nem köszönöm. inkább eszem gyrost.

 

még olyan kérdés is ért, hogy megérte-e, érdemes volt-e. igen. akármilyen is volt, és akármennyire nem mennék vissza -mert nem mennék vissza táborozni- csak kellett. sok élmény, sok izgalom, amieket nemcsak hogy másol nem, de máshogyan sem kaphattam volna meg. jó volt egy kicsit a környezetre utalva lenni, és úgy sétálni sokszor, hogy nem tudtam merre fordulok a következő sarkon. de elég is volt. jobb tudni, legalább nagyjából hogy merre megyek.

 

egy kicsit azért hiányzik. ha tehetem egyszer még visszamegyek. csak nem táborozni. nem is a gyerkek miatt, hanem a felnőttek, meg a szabadidő teljes hiánya miatt. sose ismerném be egyébként hogy a gyerek miatt, de azért egy kicsit ők is benne voltak. szóval igy nem, de máshogy remélem igen.

 

nincs se kviz, se kérdés, képek majd lesznek.

 

és hogy miért retro? mert pont olyan érzés a blogfelület előtt ücsörögni, mint kint volt. éljen hát

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr65689194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása