HTML

Pista klásszik

Útinapló, avagy egy fehér segg a többi között

Friss topikok

  • balatoni lány: István valami hírt közölj mert elveszted lelkes rajongótáborod, ami ugy tűnik kb 2 embert számlál... (2011.03.18. 20:43) Pista klásszik - Reloaded
  • Hajni vagy Hajnal vagy mi...: Hétfő este csuka?;-)))))) (2008.09.06. 16:58) new york nagy, a tobbit meg ugyis tudod
  • ági: Szia! csak afelől érdeklődöm, hogy beiratkoztál-e már? mert 5.ig lehet, és csak nem akarom, hogy ... (2008.09.02. 13:12) chicago, zanzakban
  • A hugod: Örülök bátyó, hogy minden ennyire jól alakul. New Yorkot anyu is említette h vmit tud szervezni a... (2008.08.28. 18:25) chicago.. nincs helyett, itt vagyok
  • Ma-Zoo: Élvezd kia amradék időt, és gyűjtsd az infókat, mert sokat kell emsélned itthon!!! Egyébként mik... (2008.08.27. 20:31) chicago.. helyett wheaton

Linkblog

2008.09.02. 19:28 Pista.p.i.

egy teljes nap semmitteves

 

ez volt a tegnapi program. sporolasi okokbol, meg mar kicsit kezdem unni chicagot, bar meg mindig nyilvan sokmindent nem lattam, de valahol minden kicsit ugyanolyan. ma ha minden igaz vegre veszek laptopot, de meg meglatjuk mi lesz ebbol..

mennyivel egyszerubb ugy blogot isrni hogy vanis mondanivaloja az embernek, most pl szenvedek, mert meg alig irtam valamit, de maris nem tudom sehogy folytatni.

holnap meg lesz egy fel napom, chicagoban, remelem valamikor belovom, hogy felmenjek egy magas haz tetejere. amugy holnap este hatkor repul a gepem, es haromnegyed 9kor erek new york-ba.

talan ma eljon a fotokozles napja? ugyis raerek.

kis privat aginak: legeloszor is koszonom szepen hogy gondoltal ram, elmeletileg el lesz intezve, bar meg semmit nem hallottam errol. de ha neadj isten nem lesz megse elintezve, akkor nagyon szepen megkoszonom, es elek a lehetoseggel. de errol majd meg ertesitelek hogy hogyan es mint.

jujj, es volt kb egy hete egy kerdes, amire azt mondtam hogy holnap adok valaszt es nem adtam. a kerdes az volt hogy miert olte meg a no a hugat.

- hat azert, mert remelte, hogy a rejtelyes ferfi a csalad baratja, es eljon az o temetesere is. egyebkent ez egy amerikai pszichologus tesztje , amit a pszichopatak kiszuresere talalt ki, es az o gondolkodasukat mintazza. remelem senki nem tudta a valaszt.

egyebkent ez a kerdes az elso amerikai egyetemi oramon hangzott el, es kedves kopaszodod, de szigoru tekintetu prof asta elo. nagyon vicces volt. eljenek a profok!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://klasszikusistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr45645421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása